top of page

DİYALİZ HEKİMLERİ DERNEĞİ'NDEN ANLAMLI ZİYARET !

 

Diyaliz Hekimleri DerneÄŸi’nden bir heyet Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Diyaliz Hekimleri DerneÄŸi’nden bir heyet 3 ay önce Çatalca Ä°lyas Çokay Devlet Hastanesi'ne BaÅŸhekim olarak atanan Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç’i 19 Mart 2018 tarihinde makamında ziyaret etti. Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç; Diyaliz Hekimleri DerneÄŸi’nin (DÄ°HED) kurucularından olup, geçen dönem Diyaliz Hekimleri DerneÄŸi’nin Yönetim Kurulu BaÅŸkanı olarak görev yapmıştı. Halen de Diyaliz Hekimleri DerneÄŸi’nin Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

 

1967 yılı Denizli doÄŸumlu olan ve 1994 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun olarak tıp doktoru ünvanını alan, Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç kamuda ve özel sektörde hekimlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Aynı zamanda siyasi geçmiÅŸi ile de bilinen Dr. Bilgiç 2007-2011 yıllarında Ak Parti Avcılar Ä°lçe BaÅŸkanı olarak görev yapmıştı.

​

DÄ°HED Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Uz. Dr. Hıdır Arslan, DÄ°HED Genel Sekreteri Op. Dr. Mesut Kösem ve dernek üyesi Dr. Natalia Tomilova’nın katıldığı ziyaret sıcak ve samimi bir atmosferde geçti.

​

BaÅŸhekim Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç; göreve baÅŸladıktan sonra hemen yoÄŸun bir çalışma temposu yakaladıklarını, yıllardır açılamayan hastanenin ek binasını, kısa sürede bağışlarla tamamlayarak hizmete açtıklarını, böylece Ä°stanbul’un hızla büyüyen ilçelerinden biri olan Çatalca’nın modern bir hastaneye kavuÅŸtuÄŸunu anlattı. Åžu an ise hastanenin hekim ihtiyacını gidermek için çalışmalar yapıldığını ve çalışmaların hızla sonuca ulaÅŸtırılacağını söyledi.

Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç derneÄŸin yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiÄŸini, derneÄŸin yakaladığı ivmenin devam etmesi gerektiÄŸini, derneÄŸin çalışmalarına destek vermeye her zaman hazır olduÄŸunu belirtti. Çatalca’da halkımızı böbrek yetmezliÄŸi konusunda bilgilendirmek için Diyaliz Hekimleri DerneÄŸi ile bir toplantı gerçekleÅŸtirmek istediklerini açıkladı. Ayrıca bu ziyaretin iadesi için de derneÄŸimizi en kısa süre içinde ziyarette bulunacağını belirtti.

​

Diyaliz Hekimleri DerneÄŸi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Uz. Dr. Hıdır Arslan  ziyaret hakkında DiyalizHaber’e yaptığı açıklamada; « Dernek olarak eski Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç ile gurur duyuyoruz. DerneÄŸimizde çalışkanlığı, iyi ahlakı ve saÄŸduyusu ile her zaman hatırladığımız bir arkadaşımızdır. Onun bu görevi de en iyi ÅŸekilde yerine getireceÄŸinden eminiz. Kendisine çalışmalarında baÅŸarılarının devamını diliyoruz» dedi.        Haber:Mesut Kösem/DÄ°YALÄ°ZHABER

Yayın Tarihi: 30/03/2018

bottom of page