top of page

ADEM SEZEN: ADAY OLMAYACAĞIM !!!

Ülkemizde, diyalizde çalışan hekimleri temsil eden, Diyaliz Hekimleri Derneği’nde olağan genel kurul heyecanı başladı. 24 Nisan 2016 Pazar günü yapılacak olağan genel kurulda, dernek yönetimi seçimleri de yapılacak. 2006 yılında, Dr. Adem Sezen ve arkadaşları tarafından kurulan dernek, diyaliz sektörünün ve diyaliz hekimlerinin sorunlarına sahip çıkmasıyla tanınıyor.

 

Dr. Adem Sezen tarafından dün yapılan “derneğin yönetime aday olmayacağım” açıklaması, diyaliz sektörüne bomba gibi düştü. Konu ile yorumlarını aldığımız, Dr. Adem Sezen “ 10 yıldır, bu derneğin başındayım. Artık bizim görevi devretme zamanımız geldi. Dernekler üyelerinin ve kamunun beklentilerine cevap vermesi gereken sivil toplum kuruluşlarıdır. Bize düşen, zamanı gelince, bize verilen bayrağı, yeni yönetimlere bırakabilmektir” dedi.

Diyaliz Hekimleri Derneği Genel Sekreteri Uz. Dr. Hıdır Arslan ise yaptığı açıklamada; “ Dr. Adem Sezen bu derneği imkansızlıklar içinde kurmuş, büyütmüş ve bugünlere getirmiştir. Bu dernek kurulmasaydı, ülkemizde diyaliz, bugün olduğu noktadan çok daha gerilerde olacaktı. Kendisine diyaliz hekimleri olarak şükran borçluyuz. Dr. Adem Sezen, kurucu genel başkan olarak derneğin tarihine altın harflerle yazılmıştır. Olağan genel kurul ve yeni yönetim kurulu seçimleri için çalışmalarımız başladı. Yeni yönetime düşen; derneğin prensipleri, kuruluş amaçları doğrultusunda, çalışmalarını daha büyük çaba ve enerji ile devam ettirmektir” dedi. (DİYALİZHABER)

bottom of page