top of page

1- DiyalizHaber böbrek hastalığı konusunda toplumun dikkatini çeken, hasta, çalışan ve toplum faydasına çalışmaları destekler.

 

2-  DiyalizHaber böbrek yetmezliÄŸi hastalığını çalışma alanının merkezine alır. Bu konuyla ilgili her türlü makale, haber, edebiyat, röportaj, araÅŸtırma yazısını oluÅŸturmak ve kamuoyuna bu çalışmaları iletmek ister.

 

3- Temel görevimiz gerçekleri araştırıp, bozmadan, abartmadan, hiçbir baskı veya çıkar grubunun etkisi altına girmeden, haber ve yazı formatında objektif bir şekilde topluma iletmektir.

 

 4- DiyalizHaber hasta, kadın ve çocuk hakları konusunda taraftır.  Bu konularda ayrımcılığa neden olacak,  onları ruhsal ve bedensel açıdan yaralayacak yayınlara izin verilmez. 

 

5- Sitede yayınlanan içerikte kişi veya kurumları, eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan içerikler kullanılmaz.

 

6- Düşünce, vicdan ve ifade özgürlüğünü sınırlayıcı; demokrasi ve insan haklarına aykırı, şiddeti, kini ve düşmanlığı kışkırtıcı; dinî duyguları inciten yayınlar yapılmaz.

 

7- Sitede yayınlanan haberler, mevcut bütün imkânlarla araştırılarak doğruluğundan emin olunarak yayınlanır.

 

8- Ä°lgilinin rızası veya kamu yararının gerektirdiÄŸi durumlar dışında kiÅŸilerin özel yaÅŸamı hiçbir ÅŸekilde yayına konu edilmez. 

 

9- Sitede yeralan makale veya haberlerde paylaşılan görüş ve içerikten yazarlar ve haberi hazırlayanlar hukuken sorumludur. 

 

10- Kişi veya kurumların cevap ve düzeltme haklarına saygılı olunur ve gereğinde değerlendirme yapılarak, uygun düzenlemeler yapılır.

 

11- Haberlerin araştırılması, hazırlanması ve yayınlanmasıyla ilgili süreçlerde adalet ve gerçeklere bağlı kalınır. Haberin içeriğiyle örtüşmeyen başlıklar kullanılmaz.

 

12- Kişilerin fotoğraf ve görüntüleri, haber değeri ve kamu yararı söz konusu olmadığı müddetçe, izinsiz yayınlanmaz.

 

13- Kaynağı DiyalizHaber olan haber, video, fotoğraf, yazı, yorum vb. içerik öncelikle DiyalizHaber linki kaynak gösterilerek paylaşılabilir.

YAYIN Ä°LKELERÄ°MÄ°Z

 

 

bottom of page