top of page

DİYALİZ HEKİMLERİ DERNEĞİ'NDE YÖNETİM KURULU YENİLENDİ !

Yayın Tarihi: 01/05/2016

 

Seçim sonrası söz alan Dr.Adem Sezen “Bu dernek 10 yıl once bu işe sevdalı bir ekip tarafından kuruldu ve bugünkü saygın konumuna geldi. Ben bugüne kadar derneğin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak 10 yıl bu görevi en iyi şekilde yapmaya çaba sarfettim. Bundan sonra bu işi daha iyi yapacak arkadaşların olduğuna inandığım için başkanlığa aday değilim. Bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Şu da bilinsin ki, yeni yönetim ne zaman bir konuda fikrimizi almak ister veya tecrübelerimizden faydalanmak isterse, desteğim hep sizinle olacaktır”  şeklinde konuştu.

 

Diyaliz Hekimleri Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını 29 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Derneğin yeni yönetim kurulu başkanı  olarak Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç  oy birliğiyle seçildi. Takiben yönetim kurulunun görev dağılımı belirlendi. Yönetim kurulu yeni başkanı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.

 

Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç ise yaptığı açıklamada “ Diyaliz sektörü ve diyalizde çalışan hekimler sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Bu dönemde birlik ve beraberlik içinde diyalizin tüm tarafları ile uyumlu bir çalışma hedefliyoruz. Derneğimizin daha geniş hekim kitlesine ulaşması için gerekli çalışmaları yapacağız.  Bir derneğin gücü üye sayısı kadar üyelerin dernek çalışmalarına katılımı ile artmaktadır. Diyaliz hekimlerinin hepsine ulaşmak , hatta böbrek yetmezliği konusuna  hizmet veren diğer  uzmanlık alanlarındaki hekimlerin de derneğimize katılarak güç vermesini istiyorum. Böbrek yetmezliği ekip işidir ve tüm hekimlerin organize çalışması ile hastalarımızın sorunları çözüme kavuşturulabilir” dedi.

(Haber: Hıdır Arslan  – DİYALİZHABER)

 

 

Dr. Adem Sezen 10 yıllık başkanlık görevini Dr. Mehmet Gürhan Bilgiç’e bıraktı.

 

Diyaliz Hekimleri Derneği’nde sabırsızlıkla beklenen Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Nisan 2016 tarihinde Barbaros Point Otel’de gerçekleştirildi. 10 yıl once Dr. Adem Sezen ve arkadaşları tarafından kurulan dernek diyaliz sektörünün ve diyalizde çalışan hekimlerin sorunlarına çözümler üretmeye çalışıyor.

 

Olağan Genel Kurul’da  Diyaliz Hekimleri Derneği’ni 3 yıl boyunca yönetecek ekip oluşturuldu. Dernek yönetim kurulu büyük ölçüde yenilendi.  Yönetim Kuruluna  Mehmet Gürhan Bilgiç, Ali Altuntaş, Adem Sezen, Hıdır Arslan, Umur Dora, Mesut Kösem, Ahmet Bülent Kandemir seçildi.

bottom of page