top of page

DİYALİZ HEKİMLERİ DERNEĞİ'NDE GENEL KURUL HEYECANI

Diyaliz Hekimleri DerneÄŸi ülkemizde diyaliz hekimlerinin temsilcisi ve diyaliz sektörüne yön veren önemli derneklerden birisidir. 19 Ocak’ta Ä°stanbul’da derneÄŸin yönetim kurulu toplantısı gerçekleÅŸti. Toplantıda yeni yönetmelik taslakları ve önümüzdeki genel kurul seçimleri ana gündem konusu idi. 
Bu konuda görüÅŸlerini aldığımız Diyaliz Hekimleri DerneÄŸi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Dr.Adem Sezen toplantı hakkında açıklamalar yaptı: “DerneÄŸimizin 10 yıllık bir geçmiÅŸi ve yaklaşık 300 aktif üyemiz mevcut. Ülkemizde yaklaşık 2700 sertifika almış diyaliz hekimi mevcut. Åžu anda 1200 hekim aktif olarak diyaliz hekimliÄŸi yapmaktadır. DerneÄŸimiz kuruluÅŸundan bu yana diyaliz hekimlerinin ve diyaliz sektörünün sorunlarına duyarlı ve sorumlu bir çizgi izlemiÅŸtir. Diyaliz hekimliÄŸi zor bir süreçten geçmekte ve çalışma ÅŸartları her geçen gün ağırlaÅŸmaktadır.” dedi.
Nisan ayında olaÄŸan genel kurul toplantısının gerçekleÅŸeceÄŸini, dernek yönetiminde yeni ekiplere ve yeni anlayışlara ihtiyaç olduÄŸunu belirten Dr.Adem Sezen diyaliz hekimlerini derneÄŸe üye olmaya ve genel kurul seçimlerinde oy kullanmaya davet etti. (HABER/FOTO: Hıdır Arslan)

bottom of page